Monday, October 3, 2011

Eurovision Song Contest: Dusseldorf 2011

Costume design for Eurovision Song contest Dusseldorf 2011
Vocal performer: Vlatko Ilievski


Тheater for children and youth / Театар за деца и младинци


Костимографија за РЕКЛАМНА БАЈКА
Режија: Русомир Богдановски
Сценографија: Кирил Василев
Музика: Љупчо Мирковски
Кореографија: Јана Андрејевиќ
Сликар-изведувач: Ѓорѓи Ѓорѓиевски
Лектор: Јелица Инадевска

Учествуваа:
Рекламна принцеза - Винета Дамчевска
Волшебникот - Предраг Павловски
Вештерката Камиша - Елена Трајановска
Дете Голомеше - Мартин Јорданоски
Џинот Акоте, кловнот - Игор Ангелов
Пипер џуџе, Актерката, Самовилата - Марија Ѓорѓијовска

Инспициент: Ѓуро Дракулоски


1E Magazine - fashion editorialStyling for fashion editorial, 1E Magazine.
Model: Elena Gugovska - Modna Agencija Podium
Make-up: Elena Antovska Eka
Hair: Vojce Fashion VA

AD Photography 2011
— with Elena Gugoska.

T-Mobile X-mass


Costume design for TV comercial for T-mobile,
Production service company Vertigo visual.

Stopanska Banka - Corporate - 2011Costume design for TV commercial for T-mobile,
Production service company Vertigo visual.

T-mobile MacedoniaCostume design for TV commercial for T-Mobile,
Production service company Vertigo Visual.